Glatt nytt år

Igår städade jag och Daniel ut julen här hemma. Bort med granen och alla små tomtar. Vårat egenritade och bakade pepparkakshus slängdes det också haha. 😊 Kändes väldigt skönt, helt ärligt är jag mer än redo att säga hej då till julen. Har varit en turbulent jul för mig och min familj, kan berätta mer om det senare. Sjukdomar och svek skulle man kunna sammanfatta det som.


Imorse vaknade jag och Daniel väldigt sent, 11.30 ca. Det är inte ofta jag vaknar så sent men var skönt med lite sovmorgon. Nu sitter vi i soffan och kollar på Blindspot och har precis ätit frukost. Ikväll ska vi äta god mat tillsammans och sen ska vi till en gemensamvän till oss - kul! Vad ska ni hitta på idag?

Zara Larsson

Så här på självaste nyårsafton tänkte jag att det vore en bra idé att berätta om min kärlek för en av Sveriges coolaste människor - Zara Larsson.
 
Om du frågar mig skulle jag säga att det känns som att Zara Larsson har hittat en stil som passar henne när det kommer till både musik och mode under det senaste året. I början av året åkte till exempel håret av och blev flera nyanser blondare, snyggt!
 
Jag är väl egentligen inte så insatt i vad hon gör just nu när det gäller karriär mer än att jag lyssnar på hennes podcast Sanningens mammor. En riktigt mysig podcast där samtalsämnena kan variera väldigt mycket vecka till vecka.
 
Men hörni, har ni inte så bra koll på vad Zara gjort senaste tiden kan ni börja med att kolla på videon i slutet av inlägget. Det ska jag göra...igen haha!
Bildresultat för zara larsson 2016
 

Måla dig stressfri

Som jag berättat tidigare i veckan försöker jag vänja mig av med att alltid använda datorn och kolla på Youtube. Istället har jag försökt att måla i en av mina målarböcker som jag fått av Daniel. Tycker att det är riktigt mysigt att dricka en kopp te, lyssna på en podcast eller musik och måla samtidigt. Då känner jag mig riktigt lugn och stressfri. Vad brukar ni göra när ni ska ta det lugnt?
Sanna Dymling, 1999, Göteborg Spela minigolf, fotografera, pussas & träna på gym