Saker jag vill göra 2016 - Så blev det

♥ Lära mig teckenspråk
 
♥ Hoppa fallskärm
 
♥ Lära mig göra hur man gör latte art
 
 
♥ Testa curling igen
 
♥ Åka utomlands till England och Norge (Osäker på om två minuter i Norge räknas?)
 
♥ Åka till Stockholm, Malmö och till Karlstad x antal gånger
 
Jag och min bättre hälft i Stockholm för att fira hans födelsedag.
 
♥ Arbeta som servetris eller liknande på annan arbetsplats än den jag arbetar på nu
 
♥ Måla en canvastavla med min faster/med hennes hjälp
 
En av tavlorna jag målat med inspiration från min faster.
 
♥ Fotografera mera
 

Nu har hela 2016 gått och jag tänkte ta en titt på hur det har gått för mig att göra det som jag ville göra detta året. Jag tycker att det gått väldigt bra trots att jag fortfarande har en del saker kvar. Jag har gått en teckenspråkskurs under 11 veckor, målat flera tavlor med hjälp av min faster, varit en helg i Stockholm och en liten stund i Norge. För några veckor sedan var jag på en barista kurs med min mamma, lärde mig alltså att göra latte art.
 
Jag har jobbat som servis på tre olika arbetsplatser i år och kan bocka av även den punkten. Jag har dessutom bytt jobb helt och hållet, känns väldigt bra faktiskt och är nöjd över alla beslut jag tagit som gäller jobb.
 
Jag har tyvärr inte åkt till varken Karlstad eller Malmö, jag får satsa på att åka till 2017 istället. Karlstad har bara inte blivit av då min mamma åkt själv många gånger istället.
 
Jag tycker inte att jag hela 2016 har varit jätteduktig på att fotografera mera men i samband med att jag börjat blogga mer nu på senaste tiden tycker jag att jag fotograferat mer än tidigare. Därför tycker jag att jag kan stryka den punkten.
 
Jag är väldigt nöjd över allt jag gjort och jag tror inte att jag hade gjort alla dessa saker om det inte vore för denna lista. Många av sakerna som jag haft som mål 2016 har varit relativt små saker men saker som jag inte tagit tag i att göra, till exempel att gå en barista kurs eller måla en canvastavla. Jag är nöjd över allt jag gjort detta år. Nästa kommer min lista om vad jag vill göra 2017. Vad vill ni göra 2017? Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner