Kärleken är stor men själv är jag för liten

Fått lite kommentarer här på bloggen ang Daniel. Folk som tycker att det är konstigt att vi är tillsammans då han är lite äldre än mig.
 
Eftersom jag inte har så mycket läsare här på bloggen tänkte jag aldrig två gånger när jag valde att skriva om honom. Senaste tiden har jag dock som sagt fått lite kommentarer om honom. "Daniel är för gammal för att det ska funka mellan er." Vem säger att kärleken är bättre för att man är jämngamla? Skulle en kille i min egen ålder älska mig mer? Skulle en kille i min ålder göra mig lyckligare? Knappast.
 
Jag är i ett förhållande där åldern inte spelar någon roll, men människorna i samhället man lever i säger att det gör den visst. Jag älskar Daniel så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag älskar honom på ett sätt jag inte trodde gick att älska. Jag hade älskat honom precis lika mycket vare sig han var 16, 20, 22, 25 eller 30. Jag ser inte ålder, jag ser personen. 
 
Jag har hela tiden vetat att jag skulle falla för en äldre kille, mina vänner också. Men ni är oroliga inte dem?
 
 
 

Veckans bläcka

De flesta av mina kompisar hade nog veckans bläcka igårkväll, vissa av dem har nog inte ens gått och lagt sig än. Själv gick jag och la mig tidigt igårkväll och nu är jag är uppe och ska snart ta mig till jobbet. Känns som att jag inte jobbat på jättelänge? Jag behöver verkligen jobba, vill jobba för att fungera ordentligt.
 
Hoppas att ni får en fin lördag ♥

Friyay

Denna veckan har varit en typisk "mellanvecka", en vecka som bara har varit. En riktigt seg vecka helt enkelt. Min vecka har varit lite sådär, jag har varit lite deppig hela veckan vilket såklart har varit tråkigt. Men imorgon är det lördag och då ska jag jobba och det ska bli väldigt kul. Jag tycker verkligen om mitt jobb. Varje gång jag går innanför dörren till jobbet så släpper jag allt som är jobbigt utanför dörren och bara har roliga arbetspass. Det känns så skönt att jobba, hinner inte tänka på allt som jag annars tänker på. Jag får umgås med goa människor och bara är.
 
Jag sov hos Daniel inatt vilket var väldigt mysigt. Älskar att sova hos honom, älskar honom. 
 
Hoppas att ni får en fin fredag, det ska jag ha ♥
Sanna Dymling, 1999, Göteborg Spela minigolf, fotografera, pussas & träna på gym