Frågor från 2013

Hade inga bra idéer till inlägg, jag gick därför in och kollade på min förra blogg för att kolla vad jag la ut för olika inlägg när jag bloggade som mest. Tänkte att jag skulle svara på på dessa frågor (←LÄNK) igen fast med svar som stämmer just nu. Vill ni se vad jag svarade för tre år sedan på samma frågor kan ni klicka här. (←LÄNK)

Har du någon kille på G?
Svar: Jag har pojkvän.
 
Vad vill du få ut utav sommaren 2013 2016?
Svar: Jag vill jobba så mycket som möjligt och spara så mycket av det jag tjänar som jag kan. Jag vill även umgås med familj och vänner.
 
Om du fick spola tillbaka tiden och uppleva ett tillfälle igen, vilket skulle det vara?
Svar: 2013 svarade jag att jag skulle vilja uppleva när jag åkte till London första gången igen, jag får nog svara det denna gången igen. Jag mådde så otroligt bra när jag var där då, har jag gjort alla andra gånger jag varit i England också.
 
Säg en sak du vill göra innan du dör?
Svar: Jag vill ha bott i England under en längre period, några månader iallafall. Jag vill även ha hoppat fallskärm.
 
Varför spelar du Minecraft?
Svar: Spelar inte Minecraft längre, förut gjorde jag det för att en kille jag träffade tyckte att jag skulle göra det..
 
Vad tycker du om din uppväxt?
Jag har växt upp med en syster och två föräldrar varav en av dessa föräldrar knappt frågat, undrat, eller riktigt sett mig. Jag skulle säga att jag växt upp i en familj där känslor inte riktigt fått finnas, inte fått synas iallafall. Om jag grät fick jag frågan om jag blivit slagen eller om jag var trött..någon annan anledning fanns inte riktigt. Ibland kan jag känna att det aldrig har funnits något intresse för hur jag egentligen mår, inget intresse för att förstå.
 
Jag har senaste tiden börjat må ganska dåligt över hur min familjesituation har sett ut och hur den fortfarande ser ut idag. Anledningen till detta är då jag dels börjat bli avundsjuk på andra som har det jag inte har. Jag har också insett att ju mer jag pratar om det, desto mer inser jag vad andra har och vad jag inte har, vilket såklart gör mig ledsen.
 
Även om jag just nu kan känna att min uppväxt har varit kass från och till tror jag att jag när det är min tur att skaffa familj kommer vara tacksam. Nu vet jag hur jag inte vill vara mot mina barn. Jag vill visa känslor, kramas och visa uppskattning, jag tror att det är viktigt.
 
Jag vill bara tillägga att jag absolut inte haft en dålig uppväxt. Jag har växt upp med rena kläder, rena sängkläder och mat i kylen men många gånger har det fattats förståelse och viljan att ens försöka förstå vilket jag personligen tycker är minst lika viktigt som det andra, om inte viktigare.
 
Hur gammal är du?
Svar: 16, ska fylla 17 i sommar.
 
Hur mycket pengar får du i månaden?
Svar: Jag får studiebidrag och även min lön. Hur mycket jag får i lön varierar ganska mycket.
 
Skulle du kunna tänka dig att ha äldre kille?
Svar: 2013 svarade jag att ålder bara är en siffra och att jag skulle kunna tänka mig att ha en äldre kille. Svaret på den frågan är fortfarande samma. 
 
Har du något husdjur?
Svar: Nej.
 
Hur mycket väger du?
Varierar lite, men runt 60.
 
 Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner