''jag är så glad för dig och dina framgångar''

När jag bloggade som mest för några år sedan fick jag en kommenatar "Jag är så glad för dig och alla dina framgångar." Det var något som jag blev otroligt glad över att höra då det är något som jag tycker är väldigt fint av en annan människa att säga. Mitt i all avundsjuka så fanns det någon som faktiskt var glad för mig och vad jag lyckats uppnå.

Jag måste erkänna att jag senaste månaderna blivit väldigt dålig på att vara glad för andra. Varför det har blivit så senaste tiden det vet jag inte. Jag tror att det i grund och botten kommer från ren avundsjuka och kanske till och med osäkerhet.
 
Det finns så mycket som jag vill göra och lyckas uppnå och när jag ser att andra gör just det jag vill göra blir jag avundsjuk istället för att glädjas för deras skull. Det finns inte mycket som jag hellre vill än att kunna glädjas för andras framgångar istället för att bli avundsjuk. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska sluta vara såhär..? hjälp! Gör detta mig till en dålig dotter, kompis och flickvän?
-orelaterad bild från England i sommar-
 Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner