Egoboost | Isabella Löwengrip

Igår kväll läste jag ut Isabella Löwengrips bok, Egoboost. Jag tycker att det var en ganska bra bok. Boken handlar om hur det är att vara ung tjej. Boken handlar till exempel om krav, komplex, skolan, kärlek och vikt. Isabella kopplar mycket av det hon säger till händelser i hennes eget liv vilket gör att det blir roligare att läsa och lättare att förstå. Dock kan jag tycka att det kändes som att mycket som stog i boken vad utfyllnad för att ge boken fler sidor, vilket var lite tråkigt.
 
Jag måste ändå erkänna att det känns som att jag och Isabella var väldigt lika när hon var i min ålder. Båda är väldigt målmedvetna, lite smått ångestfyllda och båda reflekterar mycket kring saker.
 
Jag skulle tro att Isabellas mål med denna bok är att ge unga tjejer mer skinn på näsan och få dem att uppskatta sig själva mer. Jag tycker att hon lyckas med detta relativt bra och jag skulle rekomendera denna boken till tjejer i min egen ålder.
 

TVÅ MÅNADER

Lika väl som du kan göra mig arg ibland gör du mig lika glad två sekunder senare. Du har verkligen allt det jag vill ha hos en pojkvän. Visst har jag gjort dig besviken ibland och du mig. Jag har skrattat och gråtit med dig, varit jätteförbannad och saknat dig jättemycket men vi har alltid löst det och hittat tillbaka. Tur är väl det för det finns ingen annan som jag vill dela mitt liv med. Du är det bästa jag vet.

En bättre fredag

Idag har det varit en riktigt bra fredag.
 
Först var jag i skolan, dagen gick relativt snabbt och direkt efter skolan gick jag till gymmet. Jag sprang på löpbandet i ungefär 30 minuter. Hade mycket lutning så det var riktigt jobbigt. Hann inte träna så länge för sen skulle jag ut och äta middag. Åt torsk vilket är väldigt otippat för att vara jag, men det var det nyttigaste jag kunde hitta på menyn haha.
 
Hela kvällen sen jag kom hem har jag städat och plockat upp i mitt rum. Har rensat i alla mina lådor och slängt mycket saker jag inte behöver ha kvar. Om jag hinner imorgon ska jag kolla igenom min garderob och eventuellt slänga/ge bort kläder jag inte använder. Känner att jag behöver rensa upp runt om kring mig, kan bli väldigt stressad när jag ser hur stökigt det är i mitt rum ibland.
 
Nu ska skriva lite inlägg som kommer ut på bloggen under nästa vecka och sen tänkte jag lägga mig. Ska upp tidigt och träna innan jag ska träffa en kompis imorgon. Vi hörs imorgon♥
Bild från London 2015.
Sanna Dymling, 1999, Göteborg Spela minigolf, fotografera, pussas & träna på gym