Ibland mår jag inte så bra

Jag var en av många som förhandsbeställde hem Therése Lindgrens bok ''Ibland mår jag inte så bra''. Jag har följt Thérese länge och alltid sett upp till henne så när hon gav ut en bok var det givet att jag skulle köpa den.
 
På ett personligt och ärligt sätt får man läsa om psykisk ohälsa och alla ämnen som hör där till. Therése berättar egna berättelser och erfarenheter och varvar med fakta. Man får även genom bokensgång tips på hur man andas sig ur en panikattack, var man vänder sig om man behöver prata med någon om sitt mående och man får även grundläggande tips som är användbara när man går igenom jobbiga tider. Det här är en bok som kan förändra synen på psykisk ohälsa för en hel generation. Jag tycker personligen att detta är en bok som alla borde läsa, kanske via skolan. Jag behövde läsa denna bok för mig själv men jag tycker också att andra borde läsa denna boken för någon annan. Som Therése skriver i boken: Du som läser denna bok för att någon i din närhet som inte mår så bra - Du är fantastisk! Och jag kan inte mer än att hålla med.
 
Jag har fått med mig mycket från denna bok och kan se mig själv kunna hantera vissa situationer bättre i framtiden tack vare denna bok. Tack Therése, DU är fantastisk!
 
 Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner