Nyheter från River Island


Sponsrat inlägg
NYHETER FRÅN RIVER ISLAND
 
Bomberjacka | Western Skirt | Bag | Ankle Boots | Black leather Jacket | Dress
 
Här ovan har jag ett collage med höstens hetaste trender! I höst ser jag precis som förra hösten bomberjackor, och ankleboots. Nytt för denna hösten ser jag trendiga klänningar stylade med ett par knästrumpor. Jag är väldigt sugen på att köpa bomberjackan och den rödaväskan. Riktigt härlig färg på väskan tycker jag. Vad tycker ni?

Mysiga höstmössor

Höstmössa
Klicka på bilden här ovan för att komma till länkar till var du kan köpa dessa mössor.
 
Sitter och kollar efter en ny mössa till i höst och vinter. Gjorde ett litet collage med mössor som jag tycker verkar mysiga. Mina favoriter här ovan är nummer 3 och 5. Nummer 3 var en favorit tills jag såg vad den kostade iallafall... Jag funderar på att klicka hem en mössa ikväll. Vilken tycker ni jag ska beställa av dem här ovan?

Saker jag vill göra 2016 - Uppdatering 2

Lära mig teckenspråk
 
♥ Hoppa fallskärm
 
Lära mig göra hur man gör latte art
 
♥ Testa curling igen
 
♥ Åka utomlands till England och Norge (Osäker på om två minuter i Norge räknas?)
 
♥ Åka till Stockholm, Malmö och till Karlstad x antal gånger
En bild på mig och min kärlek i Stockholm.
 
Arbeta som servetris eller liknande på annan arbetsplats än den jag arbetar på nu
 
Måla en canvastavla med min faster/med hennes hjälp
Ovan ser ni en bild på en halvfärdig tavla jag målat.
 
♥ Fotografera mera

Nu har mer än halva året gått och jag täntke ta en titt på hur det går för mig med saker jag vill göra under 2016. Jag tycker att det har gått väldigt bra men jag har fortfarande en del kvar. Jag har tagit en teckenspråkskurs under 11 veckor, målat flera tavlor med hjälp av min faster, varit en helg i Stockholm och varit en liten stund i Norge. Jag var också på en barista kurs med mamma för någon vecka sedan, kul!
 
Jag har jobbat som servis på tre olika arbetsplatser i år och kan bocka av även den punkten. Jag har dessutom bytt jobb helt och hållet, känns väldigt bra faktiskt. 
 
Jag räknar med att åka till Karlstad nu i slutet av året. Kanske i november eller december?
 
Jag är väldigt nöjd över allt jag gjort och jag tror inte att jag hade gjort alla dessa saker om det inte vore för denna lista. Många av sakerna som jag haft som mål 2016 har varit relativt små saker men saker som jag inte tagit tag i att göra, till exempel att gå en barista kurs eller måla en canvastavla. Jag är nöjd över allt jag gjort detta året och kan se mig själv göra en ny lista till 2017.
 
Sanna Dymling, 1999, Göteborg Spela minigolf, fotografera, pussas & träna på gym