Äntligen tisdag

Idag är det tisdag och löning, äntligen!
 
Idag har jag ganska fullt upp. Först på schemat har jag praktik som en hel arbetsdag. Tror att det kommer bli en relativt lugn dag. Ska sitta med på ekonomiavdelningen hela dagen och se hur det går till med fakturor och liknande. Då jag läser administration har jag i huvudsak endast arbetat inom det på praktiken men det ska bli intressant att vara med på ekonomi också. Förra veckan beställde jag tavlor till kontoret som har kommit, jag ska sätta upp dessa om jag får tid idag.
 
Under praktiken och under lunch ska jag försöka hinna med lite skolarbete också. Behöver finslipa några uppgifter och sedan skicka in dem. Jag ska också försöka hinna med att göra en uppgift som vi har tillsammans med praktiken i skolan. Handlar om att vi ska berätta om vad vi gör och lärt oss iprincip, kan vara skönt att slippa göra det under veckan.
 
Efter praktiken ska jag iväg och jobba. Jag kommer ha lite bråttom så får skynda mig så gott jag kan. Är inte alltid jättelätt att hinna med både skola och jobb men jag tycker att jag lyckas pussla ihop det ganska bra.
 
Vad ska ni göra idag? 
Här ovan är det en ganska trött bild från min praktik.Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner