Saker jag stör mig på

Om ni tänker att jag är jättenegativ och att jag stör mig på det mesta kan ni läsa denna lista först, HÄR listar jag saker som gör mig glad.
♣ När folk använder orelevanta hashtags på Instagram. Jag har inget emot ifall man gör några hashtags som är relevanta till bilden men kan tyvärr inte annat än att himla lite med ögonen när folk hashtagar #instagood #instalike #followme #picoftheday..tycker det är pinsamt och töntigt 😶
 
♣ Stör mig påmig själv när jag är dålig på att lyssna... Ibland kan jag fundera så mycket på vad jag själv skall säga att jag glömmer bort att lyssna på vad andra säger. Egotrippad..eller? 😉 Haha närrå, bara tankspridd.
 
♣ Jag tycker inte om obäddade sängar, tycker att hela lägenheten ser stökig och rörig ut då.
 
♣ När man sitter och pluggar hemma eller i skolan och man börjar höra varenda minsta lilla ljud. En fläkt som surrar, ljud från rummet brevid och så vidare. När man väl hör dessa ljud är det svårt att sluta höra dem. - Jobbigt
 
Tidigare har jag tyckt om att städa men nu när jag iprincip har ansvar för att en hel lägenhet skall vara fräsch och ren är det inte lika roligt. Jag stör mig på att det alltid känns stökigt och oftast faktiskt är stökigt.
 
♣ Jag uppskattar när man går in i en affär och personalen direkt frågar om man vill ha hjälp med något, om man vill det är det praktiskt och skönt att de hinner först. Det som jag stör mig på är när man tackar nej till hjälp, sätter i sina hörlurar igen och sedan frågar det något ändå så att man måste ta ur hörlurarna igen..
 
 
 Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner