Saker jag vill göra 2017

♥ Åka till Karlstad(?), Stockholm och Malmö
 
→ ♥ Åka till Agnes i Kenya och England
 
♥ Hoppa fallskärm
 
→ ♥ Spara minst 40 000 kronor under hela 2017 för att nå min målsumma på mitt sparkonto
 
♥ Tänka mer positivt
 
♥ Skaffa fler vänner

♥ Vara bättre på att ta vara på den familj och de vänner som jag har. Visa mer uppskattning och vara mer tacksam.
 
→ ♥ Ta körkort

Mycket av det jag vill göra 2017 handlar om att resa. Dels för att pengarna finns men också för att jag 2017 kommer att fylla 18 år, något jag längtat mycket till. I samband med att jag fyller 18 kommer jag därför kunna resa lite mer spontant då jag kan bestämma det själv på ett annat sätt än tidigare.
Bildresultat för 18 år
 
Till Karlstad vill jag åka eftersom min morfar bor där och jag varit där jättemycket under min uppväxt. Var aldrig där förra året däremot så jag saknar det. Stockholm och Malmö vill jag åka till för att se något annat, göra något annat. 
 
Att hoppa fallskärm hade jag med på förra årets lista också, det blev däremot aldrig av. Dels för att jag har en väldigt orolig mamma men också för att det är dyrt. 2017 ska bli året då jag som 18 åring hoppar fallskärm haha 
 
Skaffa fler vänner tycker jag är ganska självklart vad det innebär. För mig har 2016 varit ett år av ensamhet vilket gjort att jag mått väldigt dåligt. Jag vill därför under 2017 skaffa fler vänner eftersom jag är trött på att inte bara känna mig ensam utan att vara det också, västa känslan.
 
Tänka per positivt tror jag är en klassisk önskan från sig själv, från mig varje dag. Jag behöver bryta ett mönster jag skapat under 2016. Jag ska bli den glada och positiva Sanna jag var 2015.
 
Som jag nämnde tidigare kommer jag fylla 18 år 2017 så för mig är det en självklarhet att ta körkort!Kom ihåg mig?
Sanna Dymling, 1999, London Dricka en och annan drink, träna, pussas & umgås med vänner